Plastische, esthetische en reconstructieve chirurgie

U wil er fris en jong uitzien. U denkt al jaren om ‘iets’ te laten doen. Is het wel de moeite? Is het wel nodig? U hebt schrik dat u te veel zal veranderen.  Dr. Vanoorbeek neemt de tijd om naar u te luisteren en geeft dan professioneel advies en informatie over de verschillende behandelingsmethoden. Een persoonlijke aanpak en kwaliteit worden nagestreefd. Plastische chirurgie draait om levenskwaliteit. Zowel de esthetische als het merendeel van de reconstructieve chirurgie heeft als doel uw persoonlijke levenskwaliteit te verbeteren. Het idee over levenskwalitiet is voor iedereen anders. Het is de taak van uw plastisch chirurg om uw wensen af te stemmen op het geen dat technisch haalbaar is.                                                                                                                                   Borstvergroting - Facelift - Neuscorrectie Liposuctie - Ooglidcorrectie - Spierontspanners / fillers

Dr. Jo Vanoorbeek is sinds september 2013 in associatie getreden met dr. Frans Van Genechten en dr. Nicolas Verhelle.

Nieuwe website

U kan doorschakelen naar de nieuwe website via volgende link:

 

                                                   http//:www.surplus.be

 

Kliniek

De praktijk van dr. Jo Vanoorbeek bevindt zich ten noorden van Antwerpen in het groene Brasschaat. Hier worden raadplegingen en kleine ingrepen onder lokale verdoving verricht. Het centrum is gelegen op een discrete locatie en uitstekend bereikbaar.
De raadpleging en ingrepen onder lokale verdoving vinden hier plaats in een modern en warm kader. Het centrum werkt met de modernste apparatuur en volgens de nieuwste technieken.
In het gerenomeerde Sint-Augustinus ziekenhuis te Antwerpen (Wilrijk) worden de zwaardere ingrepen die een algemene narcose vereisen uitgevoerd. Ook de raadplegingen van de borstkliniek vinden hier plaats.

Dr. Jo Vanoorbeek

Dr. Jo Vanoorbeek begon zijn studie in het St. Jan Bergmanscollege te Mol en behaalde zijn diploma Algemene Geneeskunde in 1996 aan de Katholieke Universiteit te Leuven. Hij specialiseerde zich verder in de Algemene Heelkunde en werd door het RIZIV erkend als Chirurg in de Algemene Heelkunde in 2003.Ondertussen behaalde hij nog het brevet Acute Geneeskunde. Gedurende 8 jaar was hij verbonden aan de MUG dienst van het Maria Middelares ziekenhuis in Sint Niklaas. Hij specialiseerde zich verder in de plastische, esthetische en reconstructieve chirurgie: 2 jaar in het Centre Hospitalier Universitaire, Sart Tilman de Liège te Luik bij prof. Fisette en 2 jaar in het Universitair Ziekenhuis te Gent bij prof. Monstrey en prof. Blondeel.Hij werd door het RIZIV erkend als Plastisch, Esthetisch en Reconstructief Chirurg in 2006 en werkt sindsdien in het Sint Augustinus ziekenhuis te Wilrijk waar hij ondermeer als consulent van de borstkliniek aangesteld is voor de borstreconstructies.Daarnaast voert hij ook het hele gamma van esthetische ingrepen uit zoals: liposucties, buikwandcorrecties, aangezichtschirurgie (oogleden, facelift, neuscorrecties, lipofilling) en esthetische borstcorrecties. Sinds november 2008 is hij verbonden aan Da Vinci Clinic als Plastisch Chirurg.Hij heeft een brede ervaring in de plastische en cosmetische chirurgie. Hij is lid van de BSPRAS (Koninklijke Belgische Vereniging voor Plastische, Esthetische en Reconstructieve Heelkunde), FCCP (fellow van het Collegium Chirurgicum Plasticum) en van de ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery). Tevens is hij lid van EUSOMA (The European Society of Breast Cancer Specialists)Door zich regelmatig bij te scholen heeft hij de titel van 'geaccrediteerd arts' waardoor u van het ziekenfonds meer terugtrekt.                              

Behandelingen

Dr.  Vanoorbeek  is naast uw aanspreekpunt voor en na de operatie ook  de behandelende arts die alle ingrepen zelf uitvoert. De ingrepen onder lokale verdoving worden in een professionele operatie-omgeving verricht in Brasschaat. Zwaardere ingrepen die een algemene narcose vereisen worden uitgevoerd in het gerenomeerde Sint-Augustinus Ziekenhuis te Antwerpen. Deze combinatie van een privépraktijk en een academisch ziekenhuis geeft garantie op een behandeling op maat. Er worden enkel behandelingen aangeboden waarvan wetenschappelijke studies bewijzen dat ze efficiënt zijn. Trendgevoelige en/of dure behandelingen waarvan de doeltreffendheid nooit bewezen werd, zijn niet aan de orde. Volgende ingrepen worden aangeboden:

We doen al het mogelijke om de behandeling en de tijd erna voor u zo comfortabel mogelijk te maken.

De eerste raadpleging: informatie

Het is heel belangrijk dat u vooraf uitgebreide informatie krijgt, zodat u precies weet wat er kan verwacht worden van de operatie, de behandelingsmethode en de risico’s. Tijdens een eerste raadpleging wordt er naar uw wensen en verwachtingen geïnformeerd.

Dr. Vanoorbeek neemt ruimschoots de tijd om naar u te luisteren en geeft dan professioneel advies en informatie over de verschillende behandelingsmethoden. Een persoonlijke aanpak en kwaliteit worden nagestreefd.  Rekening houdend met de mogelijkheden die voorhanden zijn wordt er in samenspraak met u beslist wat in ùw specifiek geval de beste behandelingsmethode is.

Het is cruciaal dat er u een reëel beeld geschetst wordt van de te verwachten resultaten. Eventuele risico’s,  complicaties en nazorg worden op voorhand uitvoerig besproken. Uiteraard streven we er naar om een optimaal eindresultaat te bekomen. Indien u nadien nog vragen zou hebben, kan u deze uiteraard steeds stellen aan de dokter. Wij wensen de zorg aan te bieden die aansluit bij uw individuele behoeften en wensen.

Waarom voor ons kiezen?

  • Tijdens de eerste consultatie wordt zeer uitvoerig de tijd genomen om naar uw wensen en verwachtingen te luisteren. Er wordt samen naar een haalbare oplossing gezocht. U wordt op de hoogte gebracht van al de risico’s en nazorg.
  • De ingrepen en nazorg worden uitgevoerd door de zelfde arts. Deze heeft een dubbele specialisatie en is door de overheid erkend als  plastisch en als algemeen chirurg.
  • U krijgt een behandeling volgens de ‘state of the art’ tegen een correcte prijs. Dr. Vanoorbeek schoolt zich voortdurend bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken.
  • U kan kiezen tussen een ingreep in een privépraktijk of in een academisch ziekenhuis. Deze keuze biedt u een behandeling op maat.
  • De nadruk op een persoonlijke aanpak en een sterke vertrouwensrelatie met uw arts staan zeer hoog in het vaandel.
  • Het centrum is discreet gelegen en heeft een goede bereikbaarheid, ook vanuit Nederland. Er is een vlotte parkeermogelijkheid.

Nazorg

Onmiddellijk na de operatie krijgt u rustig de tijd om even te ontspannen. Er is geen haast om u naar huis te sturen.

U krijgt duidelijke richtlijnen (op papier) mee die u moet volgen om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. De nazorg (verwijderen van hechtingen, wondcontrole,…) wordt persoonlijk door uw dokter uitgevoerd. Tijdens deze zorg hebt u rustig de tijd om aan uw arts al de vragen te stellen waar u mee zit.
Dr. Vanoorbeek wenst met deze persoonlijke benadering de beste zorgen te garanderen. Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar mochten er zich problemen voordoen.


Kliniplast - Augustijnslei 10, 2930 Brasschaat, België - Tel: 03 237 15 81 - BTW: BE 0888 868 012 - dokter@kliniplast.be