Centrum voor plastische chirurgie Dr. Jo Vanoorbeek

Kliniplast: Plastische, esthetische en reconstructieve chirurgie

Dr. Jo Vanoorbeek

U wil er fris en jong uitzien. U denkt al jaren om ‘iets’ te laten doen. Is het wel de moeite? Is het wel nodig? U hebt schrik dat u te veel zal veranderen. Dr. Vanoorbeek neemt de tijd om naar u te luisteren en geeft dan professioneel advies en informatie over de verschillende behandelingsmethoden. Een persoonlijke aanpak en kwaliteit worden nagestreefd. Plastische chirurgie draait om levenskwaliteit. Zowel de esthetische als het merendeel van de reconstructieve chirurgie heeft als doel uw persoonlijke levenskwaliteit te verbeteren.
Het idee over levenskwaliteit is voor iedereen anders. Het is de taak van uw plastisch chirurg om uw wensen af te stemmen op het geen dat technisch haalbaar is.

Borstvergroting - Facelift - Neuscorrectie Liposuctie - Ooglidcorrectie - Spierontspanners / fillers

Surplus

U kan doorschakelen naar de website van de groepspraktijk Surplus via volgende link:

naar website groepspraktijk surplus

Kliniek

De praktijk van dr. Jo Vanoorbeek bevindt zich ten noorden van Antwerpen in het groene Brasschaat. Hier worden raadplegingen en kleine ingrepen onder lokale verdoving verricht. Het centrum is gelegen op een discrete locatie en uitstekend bereikbaar.
De raadpleging en ingrepen onder lokale verdoving vinden hier plaats in een modern en warm kader. Het centrum werkt met de modernste apparatuur en volgens de nieuwste technieken.
In het gerenomeerde Sint-Augustinus ziekenhuis te Antwerpen (Wilrijk) worden de zwaardere ingrepen die een algemene narcose vereisen uitgevoerd. Ook de raadplegingen van de borstkliniek vinden hier plaats.

Behandelingen

behandelingen magritteDr. Vanoorbeek is naast uw aanspreekpunt voor en na de operatie ook de behandelende arts die alle ingrepen zelf uitvoert. De ingrepen onder lokale verdoving worden in een professionele operatie-omgeving verricht in Brasschaat. Zwaardere ingrepen die een algemene narcose vereisen worden uitgevoerd in het gerenomeerde Sint-Augustinus Ziekenhuis te Antwerpen. Deze combinatie van een privépraktijk en een academisch ziekenhuis geeft garantie op een behandeling op maat. Er worden enkel behandelingen aangeboden waarvan wetenschappelijke studies bewijzen dat ze efficiënt zijn. Trendgevoelige en/of dure behandelingen waarvan de doeltreffendheid nooit bewezen werd, zijn niet aan de orde. Volgende ingrepen worden aangeboden: We doen al het mogelijke om de behandeling en de tijd erna voor u zo comfortabel mogelijk te maken.

De eerste raadpleging: informatie

Het is heel belangrijk dat u vooraf uitgebreide informatie krijgt, zodat u precies weet wat er kan verwacht worden van de operatie, de behandelingsmethode en de risico’s. Tijdens een eerste raadpleging wordt er naar uw wensen en verwachtingen geïnformeerd.

Dr. Vanoorbeek neemt ruimschoots de tijd om naar u te luisteren en geeft dan professioneel advies en informatie over de verschillende behandelingsmethoden. Een persoonlijke aanpak ;en kwaliteit worden nagestreefd.  Rekening houdend met de mogelijkheden die voorhanden zijn wordt er in samenspraak met u beslist wat in ùw specifiek geval de beste behandelingsmethode is.

Het is cruciaal dat er u een reëel beeld geschetst wordt van de te verwachten resultaten. Eventuele risico’s, complicaties en nazorg worden op voorhand uitvoerig besproken. Uiteraard streven we er naar om een optimaal eindresultaat te bekomen. Indien u nadien nog vragen zou hebben, kan u deze uiteraard steeds stellen aan de dokter. Wij wensen de zorg aan te bieden die aansluit bij uw individuele behoeften en wensen.

Waarom voor ons kiezen?

  • Tijdens de eerste consultatie wordt zeer uitvoerig de tijd genomen om naar uw wensen en verwachtingen te luisteren. Er wordt samen naar een haalbare oplossing gezocht. U wordt op de hoogte gebracht van al de risico’s en nazorg.
  • De ingrepen en nazorg worden uitgevoerd door de zelfde arts. Deze heeft een dubbele specialisatie en is door de overheid erkend als plastisch en als algemeen chirurg.
  • U krijgt een behandeling volgens de ‘state of the art’ tegen een correcte prijs. Dr. Vanoorbeek schoolt zich voortdurend bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken.
  • U kan kiezen tussen een ingreep in een privépraktijk of in een academisch ziekenhuis. Deze keuze biedt u een behandeling op maat.
  • De nadruk op een persoonlijke aanpak en een sterke vertrouwensrelatie met uw arts staan zeer hoog in het vaandel.
  • Het centrum is discreet gelegen en heeft een goede bereikbaarheid, ook vanuit Nederland. Er is een vlotte parkeermogelijkheid.

Nazorg

Onmiddellijk na de operatie krijgt u rustig de tijd om even te ontspannen. Er is geen haast om u naar huis te sturen.

U krijgt duidelijke richtlijnen (op papier) mee die u moet volgen om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. De nazorg (verwijderen van hechtingen, wondcontrole,…) wordt persoonlijk door uw dokter uitgevoerd. Tijdens deze zorg hebt u rustig de tijd om aan uw arts al de vragen te stellen waar u mee zit.
Dr. Vanoorbeek wenst met deze persoonlijke benadering de beste zorgen te garanderen. Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar mochten er zich problemen voordoen.